Kasvis / Lisäke / Vegaani

Punajuuritomu

14.3.2017

Avainsanat:

Punajuuritomu sopii loistavasti koristeeksi ja antamaan väriä muille ruuille. Sitä voi ripotella ruuan tai vaikkapa voileivän päälle. Sen valmistainen on helppoa ja se säilyy erittäin pitkään.

Ainekset
  • Punajuuria
Valmistus
  1. Kuori punajuuret.
  2. Viipaloi punajuuret mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
  3. Laita viipaleet uunipellille, niin että ne eivät kosketa toisiaan.
  4. Lämmitä uuni noin 80 asteeseen.
  5. Paahda viipaleita uunissa, kunnes ne ovat rapeita. (uunin luukkua kannattaa pitää välillä raollaan, jotta ylimääräinen kosteus pääsee pois)
  6. Jauha rapeat viipaleet huhmareessa hienoksi jauhoksi.
6 likes

Your email address will not be published.