Kasvis / Lisäke

Ruusukaalipaistos

15.10.2017

Avainsanat: , ,

Syksyn todellinen vitamiini- ja terveyspommi on ruusukaali. Se on yksi myöhäisistä, syksystä pitävävistä kasviksista. Se viihtyy  viileässäkin ilmassa. Lokakuu onkin usein ruusukaalin parasta sesonkia.

Ainekset
  • 20 Ruusukuaalia
  • 3 kynttä valkosipulia
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 1/2 omenaa
  • 1 Chili
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 appelsiinia
  • 1 tl pippuria
  • Parmesanjuustoa
Ohje
  1. Halkaise ruusukaalit ja kirsikkatomaatit ja pilko omena
  2. Siivuta valkosipuli ja chili
  3. Laita pannulle öljyä sekä valkosipuli ja puristettu appelsiinin mehu
  4. Paista ruusukaalit, kirsikkatomaatit, omenat sekä chili pannulla. Ruusukaali saa ottaa reilusti väriä pintaan.
  5. Lisää suola ja pippuri
  6. Lisää lopuksi valmiin paistoksen päälle raastettua parmesaania.
  7. Nauti

 

 

4 likes

Comments (1)

  • lokakuu 15, 2017 by Joonas

    Joonas

    Nam nam

Your email address will not be published.