Syksyn todellinen vitamiini- ja terveyspommi on ruusukaali. Se on yksi myöhäisistä, syksystä pitävävistä kasviksista. Se viihtyy viileässäkin ilmassa. Lokakuu onkin usein ruusukaalin parasta sesonkia.
Ainekset
- 20 Ruusukuaalia
- 3 kynttä valkosipulia
- 10 kirsikkatomaattia
- 1/2 omenaa
- 1 Chili
- 2 rkl hunajaa
- 2 tl suolaa
- 1/2 appelsiinia
- 1 tl pippuria
- Parmesanjuustoa
Ohje
- Halkaise ruusukaalit ja kirsikkatomaatit ja pilko omena
- Siivuta valkosipuli ja chili
- Laita pannulle öljyä sekä valkosipuli ja puristettu appelsiinin mehu
- Paista ruusukaalit, kirsikkatomaatit, omenat sekä chili pannulla. Ruusukaali saa ottaa reilusti väriä pintaan.
- Lisää suola ja pippuri
- Lisää lopuksi valmiin paistoksen päälle raastettua parmesaania.
- Nauti
lokakuu 15, 2017 by Joonas
Joonas
Nam nam