Herkullista ruokaa kasviksista. Intialainen keittiö on täynnä upeita makuja. Tämä on ensimmäinen kokeilu valmistaa kasvispohjaista ruokaa. Mausteiden kanssa ei kannata tässä tapauksessa pihtailla. Tässä reseptissä yhdistellään blogissa jo aikaisemmin julkaistuja ohjeita.
Ainekset
- 1 purkki tomaattimurskaa
- 2 dl kermaa
- 2 cm raastettua inkivääriä
- 2 sipulia hienonnettuna
- 4 valkosipulin kynttä
- 1 mieto chili
- 2 tl kurkumaa
- 2 tl juustokuminaa
- 1 tl kaardemummaa
- 1 tl kanelia
- 1 tl parikajauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
Valmistus
- Kuulota sipuli öljyssä
- Lisää joukkoon murskattu valkosipuli ja mausteet
- Kun mausteet tuoksuvat lisää joukkoon tomaattimurska ja kerma
- hauduta miedolla lämmöllä noin 30-60 min.
- Lisää kastikkeen joukkoon kasvispyöryköitä.
- Tarjoile riisin ja raidan kanssa.